Solceller hos FH Scandinox

Cirkulært kredsløb med grøn energi.

“Med vores investering i solcelleanlægget fra NRGreen formår vi at bygge videre på vores mål om at bidrage til at begrænse ressourceforbruget. Det kan vi nu gøre billigere og grønnere. Vi kalder det sund fornuft” – Torben From, Salgsdirektør hos FH Scandinox.

Hos FH Scandinox har vi fokus på tidens trend inden for bæredygtighed. Flere og flere lande har efterhånden sat klimaforandringer, bæredygtighed og den grønne omstilling højt på dagsordenen, men vi mener ikke, at en dagsorden er nok. Vi har nemlig sat handling bag ordene. Vi forpligter os hos FH Scandinox til at være agile over for den nuværende klimasituation, som vi alle er involveret i. Derfor har vi som det seneste tiltag valgt at investere i solceller, leveret af NR Green. Solcelleanlægget er placeret på taget af vores lagerbygning i hovedkontoret i Tarm og vil give os store besparelser på både energiudgifter og CO2-udledning.

Med vores investering i solcellenanlæget formår vi at skabe et cirkulært kredsløb med grøn energi og solcelleanlægget forventes at producere 94.000 kWh, som er tilsvarende 67% af den samlede strømforbrug ved vores afdeling i Tarm. “Det er særdeles tilfredsstillende tal, og vi er stolte over at kunne skabe et cirkulært kredsløb med grøn energi, som kommer til at gå til vores egen produktion, men samtidig også bliver leveret ud til lokalområdet, så de også kan få glæde af solkraften. Vi glæder os meget til at følge udviklingen, og så krydser vi ellers fingre for masser af solskinstimer fremover” – Torben From, Salgsdirektør hos FH Scandinox.

 

Menu