Service

Minimum nedetid, maksimal produktivitet.

Forebyggelse er ikke en omkostning og vedligeholdelse af udstyr er ikke en bekostning, det er en investering og vores kunders succes er bestemt også vores målsætning.

Ved at implementere forebyggende vedligeholdelsesplaner sikrer vi høj ydeevne, tilgængelighed, disponibilitet, kvalitet samt maksimal levetid for vores kunders udstyr eller anlæg.

For at sikre, at kunden får størst mulig udbytte af kontinuerlig produktion og kan holde ikke planlagt nedetid på et absolut minimum, tilbyder vi ekspedit support og reservedele i topkvalitet, når og hvor som helst dette måtte være påkrævet.

Selv det bedste udstyr i velfungerende anlæg kan undertiden opleve fejl og sammenbrud.

FH SCANDINOX A/S’ serviceteknikere står til rådighed for at sikre, at et sammenbrud ikke bliver et mareridt. Uanset hvor i verden vores kunder befinder sig, vil vores dygtige teknikere være der for at få anlægget op at køre igen hurtigt og sikkert – med minimum nedetid og maksimal produktivitet til følge.

I de senere år har FH SCANDINOX A/S været en vigtig vedligeholdelsespartner for vores kunder, især når det gælder service på ventiler og pumper, da forebyggelse altid er bedre end helbredelse. Vores erfarne serviceteknikere vil planlægge vedligeholdelse af de forskellige udstyrsdele i kundens anlæg for derved at undgå sammenbrud og samtidig holde omkostningerne nede.

Menu