Miljø & Bæredygtighed

Fokus på tidens trend om bæredygtighed.

Modernisering og genbrug af udstyr
Som en international førende leverandør af komplette procesanlæg og maskiner til fødevareindsustrien, mener vi, at miljøansvar og bæredygtighed er afgørende faktorer for vores virksomheds langsigtede sucess. Ved at fokusere områder at vores værdikæde på modernisering og genbrug af eksisterende udstyr er vi hermed i stand til at bidrage til den røde tråd med de nuværende bæredygtige mål om at begrænse ressourceforbruget.

Vores know-how og bevidste valg i produktporteføljen hjælper vores kunder verden over med at opnå deres mål som virksomhed.

Vi vil være med i den bæretygtige tidsånd
Hos FH Scandinox er vores primære mål at levere proces udstyr af topkvalitet til den brede fødevareindustri. Vi vil sikre vores kunder kontinuerlig og effektiv produktionsdrift og vi arbejder med vores mindset “Minimum downtime, maximum productivity”, som er vores garanti mod uventet og dyr nedetid på produktions udstyr.

Alle materialer er naturligvis fødevaregodkendt, og alle medarbejdere i vores forsyningskæde er uddannede og faglærte med mange års erfaring i branchen.
Inden forsendelse tester vi altid udstyret for at sikre 100% funktionalitet.

Designet af vores produkter er med stor fokus på de hygiejniske forhold, for at imødekomme fødevareindustriens stadig stigende krav, hvilket betyder, at alle komponenter, som er i kontakt med produktet let kan skilles ad og rengøres effektivt. CIP (Cleaning In Place) – systemer er tilgængelige i vores leveringsprogram.

Hos FH Scadinox forpligter vi hos i at levere langstigtede, omkostningseffektive og bæredygtige løsninger, der hjælper vores kunder med både at overholde regler samt øge deres output.

Relevante artikler fra Mejeritidende:

FH Scandinox rammer bæredygtig tidsånd

Menu