Montage

Vores egen montageafdeling med stor erfaring. En medarbejderstab af engagerede, dygtige og fleksible montører, alle eksperter inden for rustfrit stål med nødvendige svejsecertifikater til rustfri TIG svejsning.

FH SCANDINOX A/S har egen montageafdeling. Vores medarbejderstab af engagerede, erfarne og fleksible montører, alle eksperter inden for rustfrit stål, har løst mange opgaver i både ind- og udland. Alle vores montører er certificerede eksperter inden for rustfrit stål TIG svejsning i henhold til DS/EN287-1 standard.

Vi har moderne værksteds- og produktionsfaciliteter og tilbyder præfabrikation, serieproduktion og prototypearbejde af høj kvalitet – enten i form af lønarbejde eller i forbindelse med entrepriseopgaver.

Vores færdige produkter, som er udført på egne værksteder, gennemgår en omfattende kvalitetssikring inden pakning og forsendelse.

Vi arbejder ud fra ISO 9001 kvalitetsproceduren og følger de til enhver tid gældende nationale og internationale regelsæt opstillet af eksempelvis FDA, GMP, 3A og lignende.

Beslutter kunden sig for at gøre brug af FH SCANDINOX A/S kompetente medarbejderstab vil dette bestemt være en stor hjælp til design af kundens anlæg med størst mulig udbytte, anlæget installeres og leveres sikkert, professionelt og til tiden.